dilluns, 14 d’agost del 2017

Peus de porc amb caragols




Peus de porc amb caragols

Ingredients per a 4 persones:
2 peus de porc, mig quilo de cargols, una ceba, un pebrot, 4 tomàquets madurs, llorer, alls, pebre vermell, oli, sal, 1 bitxo picant i 10 ametlles torrades.

Per la picada: Alls, julivert, ametlles, un bitxo picant petit i pebre vermell. Ho triturem tot amb la batedora i afegim una mica d'oli cru i un raig d'aigua.

Elaboració:
Netegem els peus i els posem a coure amb llorer, alls, i sal, a l'olla exprés, durant mitja hora (olla normal hora i mitja).
Rentem els cargols i els posem a coure a foc molt lent fins que siguin morts, quan arrenquen el bull se'ls canvia l'aigua, posem un vitxo picant, sal, herbes aromàtiques i els fem coure fins que en intentar treure un cargol de la closca surt amb facilitat (si costa de treure no és prou cuit).

En una cassola posem oli, i fregim la ceba, el pebrot, el vitxo picant. Quan és una mica fet afegim els tomàquets també trinxats. Incorporem els peus cuits sense el caldo i els cargols també escorreguts. Deixem que facin xup-xup una estona li tirem la picada, ho remenem tot amb compte de no desfer els peus ni trencar les closques dels cargols. Posem el punt de sal i deixem coure 10 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada