dijous, 17 d’agost del 2017

Formatge fregit


Formatge fregit

Ingredients:
Formatge de cabra, oli, melmelada de maduixa o de la classe que us agradi, però amb la maduixa està boníssim, una petita branca de julivert.

Elaboració:
Primer de tot tallem el formatge a triangles d'un centímetre de gruix (si us resulta difícil, el podeu tallar com vulgueu). El fet de tallar-lo a triangles és per fer més atractiu el plat.
Escalfem l'oli amb una paella i quan està una mica calent posem els talls de formatge a la paella. Hem d'anar en compte i tapar-lo si cal perquè acostuma a esquitxar l'oli, degut a l'aigua que conté el formatge. Quan veiem que les bores estan daurades els donem la volta i esperem que el formatge perdi tota l'aigua. D'aquesta manera quedarà una mica més sec. El posem al plat formant una rotllana, col·loquem la melmelada al centre del plat i una branca petita de julivert.

Aquesta és, una postra, manxega deliciosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada