Formatge
fregit
Ingredients:
Formatge
de cabra, oli, melmelada de maduixa o de la classe que us agradi,
però amb la maduixa està boníssim, una petita branca de julivert.
Elaboració:
Primer
de tot tallem el formatge a triangles d'un centímetre de gruix (si
us resulta difícil, el podeu tallar com vulgueu). El fet de
tallar-lo a triangles és per fer més atractiu el plat.
Escalfem
l'oli amb una paella i quan està una mica calent posem els talls de
formatge a la paella. Hem d'anar en compte i tapar-lo si cal perquè
acostuma a esquitxar l'oli, degut a l'aigua que conté el formatge.
Quan veiem que les bores estan daurades els donem la volta i esperem
que el formatge perdi tota l'aigua. D'aquesta manera quedarà una
mica més sec. El posem al plat formant una rotllana, col·loquem la
melmelada al centre del plat i una branca petita de julivert.
Aquesta
és, una postra, manxega deliciosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada