dilluns, 14 d’agost del 2017

Cassola del tros

Cassola del tros

Ingredients per a 4 persones:
800 grams de conill, 200 grams de cansalada, 20 grams de botifarra crua o salsitxes, 200 grams de costella de porc, 100 grams d'espinacs que poden ser congelades, 50 grams de mongetes blanques cuites, (poden ser de pot). Cargols la quantitat que vulgueu, ja que depèn del que us agradin, però per a 4 persones mig quilo és el normal, 1 ceba, un tomàquet, una cabeça d'alls, una fulla de llorer i si us agraden les herbes aromàtiques, també van molt bé, oli i sal.

Elaboració:
Es talla el conill a trossos. La llonganissa, la cansalada i la costella es talla trossos de tres o quatre cm i es posa tot en una cassola amb oli i s'assaona, s'afegeix la fulla de llorer i la cabeça d'alls i es daura una mica tota la carn. Se li afegeix la ceba i el tomàquet ratllat, se li dóna unes voltes i s'afegeix aigua perquè cogui una estona, (una mitja hora). A continuació se li posen els cargols, que prèviament s'hauran netejat i bullit, i s'hi afegeixen els espinacs i les mongetes cuites. Es deixa bullir uns 15 o 20 minuts es rectifica de sal i s'afegeixen les herbes aromàtiques fins que el brou estigui una mica espès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada