Cassola
del tros
Ingredients
per a 4 persones:
800
grams de conill, 200 grams de cansalada, 20 grams de botifarra crua o
salsitxes, 200 grams de costella de porc, 100 grams d'espinacs que
poden ser congelades, 50 grams de mongetes blanques cuites, (poden ser
de pot). Cargols la quantitat que vulgueu, ja que depèn del que us
agradin, però per a 4 persones mig quilo és el normal, 1 ceba, un
tomàquet, una cabeça d'alls, una fulla de llorer i si us agraden
les herbes aromàtiques, també van molt bé, oli i sal.
Elaboració:
Es
talla el conill a trossos. La llonganissa, la cansalada i la costella
es talla trossos de tres o quatre cm i es posa tot en una cassola amb
oli i s'assaona, s'afegeix la fulla de llorer i la cabeça d'alls i
es daura una mica tota la carn. Se li afegeix la ceba i el tomàquet
ratllat, se li dóna unes voltes i s'afegeix aigua perquè cogui una
estona, (una mitja hora). A continuació se li posen els cargols, que
prèviament s'hauran netejat i bullit, i s'hi afegeixen els espinacs
i les mongetes cuites. Es deixa bullir uns 15 o 20 minuts es
rectifica de sal i s'afegeixen les herbes aromàtiques fins que el
brou estigui una mica espès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada