Popets en salsa
Ingredients
per 4 persones:
800g.
de popets, en ser possible de platja, una ceba gran, 3 alls,una fulla
de llorer, 3 tomàquets madurs, una cullaradeta de pebre vermell
picant, un got petit de vi blanc, un pebrot verd, petit, oli i sal.
Elaboració:
Es
posen els popets en una cassola a foc lent (sense oli) i es deixa que
s'assequi l'aigua que deixen. S'afegeix l'oli, la ceba, els
tomàquets, el pebrot, els alls, una culllaradeta de pebre vermell
picant, el llorer el vi. Es deixa coure a foc lent, removent-los de
tant en tant perquè no s'enganxin. A mitja cocció s'afegeix la sal
i quan es veu l'oli per damunt ja estan al punt per servir.
Consell:
si vols que et serveixi de primer plat pots afegir unes patates
durant la cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada