dissabte, 12 d’agost del 2017

Popets amb salsa


Popets en salsa

Ingredients per 4 persones:
800g. de popets, en ser possible de platja, una ceba gran, 3 alls,una fulla de llorer, 3 tomàquets madurs, una cullaradeta de pebre vermell picant, un got petit de vi blanc, un pebrot verd, petit, oli i sal.

Elaboració:
Es posen els popets en una cassola a foc lent (sense oli) i es deixa que s'assequi l'aigua que deixen. S'afegeix l'oli, la ceba, els tomàquets, el pebrot, els alls, una culllaradeta de pebre vermell picant, el llorer el vi. Es deixa coure a foc lent, removent-los de tant en tant perquè no s'enganxin. A mitja cocció s'afegeix la sal i quan es veu l'oli per damunt ja estan al punt per servir.
Consell: si vols que et serveixi de primer plat pots afegir unes patates durant la cocció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada