Bacallà
amb samfaina
Ingredients
per a dues persones:
300
grams de bacallà dessalat 3 tomàquets madurs dos pebrots petits
ferina oli.
Preparació:
Posem
una apella al foc amb oli i quan és calent enfarinem el bacallà i
el fregim per ambdues bandes. El col.loquem en una safata per servir
a taula. Tallem els pebrots a trossos petits i el sofregim. Ratllem
els tomàquets i ho fregim junt amb el pebrot. Donem el punt de sal a
la samfaina i ho incorporem per damunt del bacallà. El sacsem una
mica perquè quedi ben cobert i ho servim a taula.
Consell:
Jo
faig servir el bacallà congelat a punt de sal i és boníssim. No
has de patir si si queda salat o insípid, ja que si ho fas bé queda
exacte. Es descongela i s'escorre tant com es pot i s'eixuga ben bé
amb paper de cuina, per tal de treure-li tota l'aigua. Llavors és
quan s'arrebossa i es fregeix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada