dimecres, 9 d’agost del 2017

Bacallà amb samfaina


Bacallà amb samfaina

Ingredients per a dues persones:
300 grams de bacallà dessalat 3 tomàquets madurs dos pebrots petits ferina oli.

Preparació:
Posem una apella al foc amb oli i quan és calent enfarinem el bacallà i el fregim per ambdues bandes. El col.loquem en una safata per servir a taula. Tallem els pebrots a trossos petits i el sofregim. Ratllem els tomàquets i ho fregim junt amb el pebrot. Donem el punt de sal a la samfaina i ho incorporem per damunt del bacallà. El sacsem una mica perquè quedi ben cobert i ho servim a taula.

Consell:
Jo faig servir el bacallà congelat a punt de sal i és boníssim. No has de patir si si queda salat o insípid, ja que si ho fas bé queda exacte. Es descongela i s'escorre tant com es pot i s'eixuga ben bé amb paper de cuina, per tal de treure-li tota l'aigua. Llavors és quan s'arrebossa i es fregeix.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada