dimarts, 15 d’agost del 2017

Conill amb caragols


Conill amb caragols

Ingredients per a 4 persones:
1 conill d'un quilo aproximadament, 1 quilo de caragols, una ceba, 2 pebrots verds de tipus italià, 500 g. de tomàquets madurs, 1 bitxo picant, 2 fulles de llorer, una cabeça d'alls, conyac, 10 ametlles picades, 2 alls i julivert, oli, sal i pebre negre.

Preparació:
Es renten els caragols i se'ls posa a enganyar en una olla amb aigua fins a cobrir i, el foc molt lent perquè treguin ben bé les banyes. Quan comença el bull es treuen els caragols i es renten una mica, es canvia l'aigua i es posen a coure amb una mica de romaní, farigola, sal uns alls i una fulla de llorer durant uns 15 o 20 minuts i es reserven. Tallem el conill a trossos, els salpebrem i el rostim en una cassola amb oli, alls, llorer, bitxo, una mica de farigola i romaní. Quan és una mica daurat el reguem amb un raig de brandi i afegim els pebrots i la ceba tallats molt petit, remenem una mica i posem els tomàquets ratllats i els caragols amb una mica del caldo de coure'ls. Finalment se li posa la picada feta amb les ametlles, 2 alls i el julivert amb un xic de sal i un altre d'oli. Es deixen coure 10 minuts i ja està fet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada