Conill
amb caragols
Ingredients
per a 4 persones:
1
conill d'un quilo aproximadament, 1 quilo de caragols, una ceba, 2
pebrots verds de tipus italià, 500 g. de tomàquets madurs, 1 bitxo
picant, 2 fulles de llorer, una cabeça d'alls, conyac, 10 ametlles picades,
2 alls i julivert, oli, sal i pebre negre.
Preparació:
Es
renten els caragols i se'ls posa a enganyar en una olla amb aigua fins a cobrir i, el foc molt lent perquè treguin ben bé les banyes. Quan comença
el bull es treuen els caragols i es renten una mica, es canvia l'aigua
i es posen a coure amb una mica de romaní, farigola, sal uns alls i
una fulla de llorer durant uns 15 o 20 minuts i es reserven. Tallem
el conill a trossos, els salpebrem i el rostim en una cassola amb
oli, alls, llorer, bitxo, una mica de farigola i romaní. Quan és
una mica daurat el reguem amb un raig de brandi i afegim els pebrots
i la ceba tallats molt petit, remenem una mica i posem els tomàquets
ratllats i els caragols amb una mica del caldo de coure'ls. Finalment
se li posa la picada feta amb les ametlles, 2 alls i el julivert amb
un xic de sal i un altre d'oli. Es deixen coure 10 minuts i ja està
fet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada