diumenge, 13 d’agost del 2017

Suquet de peix


Suquet de Peix

Ingredients per a 4 persones:
2 talls per persona de lluç, rap, orada o el que més us agradi, 4 gambes, 4 escamarlans, 4 llagostins, 1 tomàquet madur, una ceba, 1 got d'aigua, 4 patates mitjanes, mig quilo de musclos, una sípia mitjana (250 o 300 g.) oli, farina, sal, pebre vermell, conyac, alls i julivert.

Preparació:
En una cassola amb oli d'oliva, fregim el peix assaonat i enfarinat i el reservem. Continuem fregint lleugerament les gambes els escamarlans, els llagostins i també els anem reservant. Afegim la sípia tallada i la ceba ratllada, un all trinxat, i el tomàquet també ratllat, quan és fet li posem una mica de pebre vermell. El ruixem amb un raig de conyac i quan s'absorbeix el caldo afegim les patates tallades a rodanxes d'un centímetre de grossor i l'aigua calenta, les deixem coure uns 15 minuts. Incorporem tot el marisc, les rodanxes de peix i els musclos ja oberts i amb una closca només. Fen la picada amb cinc o sis ametlles, 1 all i julivert i o aboquem tot per sobre. Es tasta de sal i es rectifica si cal, es deixa acabar de coure i ja estarà fet. Es deixa reposar i se serveix bé a la mateixa cassola o en plats individuals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada