diumenge, 13 d’agost del 2017

Popets amb cigrons


Popets amb cigrons

Ingredients per a 4 persones:
600 grams de popets de platja, una ceba, mig pebrot verd, alls, un bitxo picant, mig quilo de tomàquets madurs, un pot de cigrons de 200 g. una fulla de llorer, un raig de vi blanc, oli i sal.

Preparació:
Posem els popets a la cassola sense oli i la col·loquem al foc fins que perdin l'aigua. Aleshores afegim l'oli i els saltegem una mica amb el vi, incorporem la ceba i el pebrot tallat a trossos petits, la fulla de llorer el bitxo i ho deixem coure a foc lent. Quan la ceba i el pebrot ja està una mica fet afegim els tomàquets també tallats a trossos petits i continuem el bull uns 15 o 20 minuts més. Posem els cigrons ben escorreguts i els donem el punt de sal, deixem coure cinc minuts més i ja estarà llest.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada