Popets
amb cigrons
Ingredients
per a 4 persones:
600
grams de popets de platja, una ceba, mig pebrot verd, alls, un bitxo
picant, mig quilo de tomàquets madurs, un pot de cigrons de 200 g.
una fulla de llorer, un raig de vi blanc, oli i sal.
Preparació:
Posem
els popets a la cassola sense oli i la col·loquem al foc fins que
perdin l'aigua. Aleshores afegim l'oli i els saltegem una mica amb el
vi, incorporem la ceba i el pebrot tallat a trossos petits, la fulla
de llorer el bitxo i ho deixem coure a foc lent. Quan la ceba i el
pebrot ja està una mica fet afegim els tomàquets també tallats a
trossos petits i continuem el bull uns 15 o 20 minuts més. Posem els
cigrons ben escorreguts i els donem el punt de sal, deixem coure cinc
minuts més i ja estarà llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada