Sardines
marinades
Ingredients:
Mig
quilo de sardines fresques, un got d'oli d'oliva, una ceba mitjana, 6
o 7 alls llorer, pebre vermell, un got petit de vinagre, tres gots de
la mateixa mida d'aigua, un vitxo picant (dels petits), ferina i
sal.
Preparació:
Assaonem
la sardina la passem per ferina i les fregim en una paella de mànec
amb força oli. Les retirem de la paella i les reservem en una
cassola o estric per marinar-les. En l'oli sobrant de fregir les
sardines, fregirem la ceba tallada a rodanxes primes, la fulla de
llorer, els alls sencer als quals els haurem fet un tall, una vitxo
petit, i ràpidament afegirem el got de vinagre per evitar que se'ns
cremi el pebre i, a continuació els gots d'aigua en una proporció
de tres d'aigua per una de vinagre. Quan comenci a bullir tot,
afegim una mica de sal i ho aboquem per sobre de les sardines, es
deixa refredar tapat. Observació: Les sardines han de quedar
totalment cobertes del suc de marinar Convé que es deixen refredar
ben bé abans de menjar-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada