divendres, 11 d’agost del 2017

Sardines marinades


Sardines marinades

Ingredients:
Mig quilo de sardines fresques, un got d'oli d'oliva, una ceba mitjana, 6 o 7 alls llorer, pebre vermell, un got petit de vinagre, tres gots de la mateixa mida d'aigua, un vitxo picant (dels petits), ferina i sal.

Preparació:
Assaonem la sardina la passem per ferina i les fregim en una paella de mànec amb força oli. Les retirem de la paella i les reservem en una cassola o estric per marinar-les. En l'oli sobrant de fregir les sardines, fregirem la ceba tallada a rodanxes primes, la fulla de llorer, els alls sencer als quals els haurem fet un tall, una vitxo petit, i ràpidament afegirem el got de vinagre per evitar que se'ns cremi el pebre i, a continuació els gots d'aigua en una proporció de tres d'aigua per una de vinagre. Quan comenci a bullir tot, afegim una mica de sal i ho aboquem per sobre de les sardines, es deixa refredar tapat. Observació: Les sardines han de quedar totalment cobertes del suc de marinar Convé que es deixen refredar ben bé abans de menjar-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada