dimarts, 15 d’agost del 2017

Pollastre farcit

Pollastre farcit

Ingredients:
1 pollastre gran, 150 grams de prunes passes, 30 grams de pinyons, 250 grams de salsitxes, unes cebes (escalunyes) petites o una mitjana tallada a quarts, herbes aromàtiques, pebre blanc o negra (tant se val), 4 alls, oli i sal, un got de vi blanc.

Elaboració:
Es neteja el pollastre i es buida de dins, s'assaona i s'emplena amb les prunes seques, els alls, els pinyons i un polsim d'herbes. Es fregeixen una mica les salsitxes i es posen dins del pollastre també.
En una cassola posem el pollastre salpebrat i amb una mica d'oli i es posa al forn a mitja alçada i 180 graus, donant-li voltes amb freqüència perquè no se'ns cremi. A mitja cocció li posarem un bon raig de vi blanc i ho anem girant o anem ruixant amb el suc del fons de la safata fins que estigui daurat. A part, en una paella es fregeixen una mica les cebes i es posen en la cassola juntament amb el pollastre perquè vagi agafant el gust i quan està tot més o menys daurat ja està llest per servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada