Pollastre
farcit
Ingredients:
1
pollastre gran, 150 grams de prunes passes, 30 grams de pinyons, 250
grams de salsitxes, unes cebes (escalunyes) petites o una mitjana
tallada a quarts, herbes aromàtiques, pebre blanc o negra (tant se
val), 4 alls, oli i sal, un got de vi blanc.
Elaboració:
Es
neteja el pollastre i es buida de dins, s'assaona i s'emplena amb les
prunes seques, els alls, els pinyons i un polsim d'herbes. Es
fregeixen una mica les salsitxes i es posen dins del pollastre també.
En
una cassola posem el pollastre salpebrat i amb una mica d'oli i es
posa al forn a mitja alçada i 180 graus, donant-li voltes amb
freqüència perquè no se'ns cremi. A mitja cocció li posarem un
bon raig de vi blanc i ho anem girant o anem ruixant amb el suc del
fons de la safata fins que estigui daurat. A
part, en una paella es fregeixen una mica les cebes i es posen en la cassola juntament amb el pollastre perquè vagi agafant el gust i quan està
tot més o menys daurat ja està llest per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada